Rólunk

  Isten hozott a Tiara.ro - Az elegancia és a stílus rendeltetési helye.

Egy online áruház vagyunk, amely a divat rajongóinak szentelt, és a női táskák és a prémium kiegészítők széles skáláját kínálja a szekrény gazdagítására és a személyes stílusának kitöltésére.

    A boltunk összes termékét úgy választják ki, hogy kiváló minőséget és elegáns kialakítást biztosítson. Minden részlet fontos számunkra, és minden cikket gondosan választunk.

Ajánlatunk különféle női táskákat és kiegészítőket tartalmaz a ruháinak kitöltéséhez. Az elegáns táskáktól kezdve a különleges alkalmakkor a gyakorlati táskákig, valamint a pénztárcák, zsinórok, koronák és még sok más, mindent megteszünk a szekrény gazdagításához.

  Mindig naprakészek vagyunk a legújabb divat trendekkel, és folyamatosan új termékeket adunk hozzá, hogy a legújabb lehetőségeket kínáljuk.

Küldetésünk az, hogy tökéletes kiegészítőket kínáljunk, amelyek kiegészítik és kiemelik az egyes ügyfelek szépségét és egyéniségét. Arra törekszünk, hogy eleganciát, minőséget és sokféleséget hozzunk a szekrényében.

.

 Barátságos ügyfélszolgálati csapatunk mindig itt van, hogy bármilyen kérdésben vagy kérésben segítsen. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a következő címen: 0760.769.769 (L-V 09-16) Vagy e -mailben a következő címen: contact@tiara.ro, és mi azonnal válaszolunk.

Köszönjük, hogy úgy döntött, hogy meglátogatja üzletünket. Reméljük, hogy megtalálja a tökéletes táskákat és kiegészítőket, hogy minden nap ragyogjon.

Kedvesen,

Tiara.ro csapat