Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek


 Tiara Society Concept Store S.R.L. Feladata a www.tiaraconceptstore.ro webhely felhasználói személyes adatainak igazgatása csak biztonsági feltételekben, a törvény szerint. 677/2001 A személyek védelmére a személyes adatok feldolgozása és ezen adatok ingyenes mozgásával kapcsolatban, módosítva és kitöltve, valamint a törvény szerint. 506/2004 A személyes adatok feldolgozása és a magánélet védelme az elektronikus kommunikációs ágazatban. 1. Általános információ

Személyes adatainak bizalmas jellege a Tiara Concept Store SRL egyik fő aggodalmát jelenti, a Pinilor Street -en, no. 1121, mint adatkezelő.
Ennek a dokumentumnak a szerepe van, hogy tájékoztassa a személyes adatainak feldolgozásáról a www.tiara.ro weboldal használatával kapcsolatban.

 1. A feldolgozott személyes adatok kategóriái

.1. Ha Ön a webhely ügyfele, a Tiara Concept Store SRL feldolgozza személyes adatait, például az első és a vezetéknevet, a telefon, az e-mail címet, a számlázási címet, a kézbesítési címet, a webhely használatának adatait, például Viselkedés/preferenciák/szokások a www.tiara.ro-n belül, valamint az Ön által közvetlenül megadott egyéb adatkategóriákban a felhasználói fiók létrehozása összefüggésében, a rendelés helyen történő elhelyezésével- vagy más módon A webhely használatából.

Ha felhasználói fiókjának létrehozása a webhelyen használja a Facebook vagy a Google-fiókját, akkor a Tiara Concept Store SRL a következő nyilvános profiladatokat fogja feldolgozni, amelyeket az adott alkalmazások mutatnak: felhasználónév, e-mail cím.

Ha úgy dönt, hogy a felhasználói fiókját csak a webhelyen elérhető termék megrendelése előtt hozza létre, akkor az e-mail címet arra kérjük, amelynek a fiókja automatikusan létrehozásra kerül. Ha nem teljesíti a megrendelést, akkor az e -mail címet és a mellékelt adatokat a Tiara Concept Store SRL nem tárolja, és a létrehozott fiók automatikusan törli.

II.2. Ha Ön a webhely látogatója, akkor a Tiara Concept Store SRL feldolgozza az Ön személyes adatait közvetlenül a webhely használatának összefüggésében, például a Kapcsolattartó / kérdések / Panaszok szakaszban megadott adatok. Ilyen módon lépjen kapcsolatba velünk.

Iii. A feldolgozás céljai és indokai

III.1. Ha Ön a webhely ügyfele, a Tiara Concept Store SRL a következőképpen dolgozza fel a személyes adatait:

 • Az Ön és a Tiara Concept Store SRL közötti szerződéses kapcsolat végrehajtása, a helyszínen elhelyezett megrendelés átvétele, validálására, elküldésére és számlázására, a megrendelések tájékoztatására, a rendezett termékek visszatérésére stb.

Téma: Az Ön adatainak erre a célra történő feldolgozása a köztük kötött szerződésen alapul Tiara coccepciós áruház srl, a feltételek szerint meghatározva https://www.tiara.ro/pages/termeni-si-conditii- Személyes adatainak biztosítása szükséges a szerződés végrehajtásához. Az adatok szolgáltatásának megtagadása lehetetlenné válhat a szerződéses kapcsolatok végrehajtásának végrehajtásához és a közted Tiara Concept Store SRL.

 • Annak érdekében, hogy a Tiara Concept Store SRL -ben a helyszínen nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben teljesítsék a Tiara Concept Store -t, ideértve a fiskális ügyekben szereplő kötelezettségeket, valamint az archiválást.

Téma: Az Ön adatainak erre a célra történő feldolgozása a jogi kötelezettségek alapján szükséges. Szükség van az adatok erre a célra történő megadására. Az adatellátás megtagadása lehetetlenséget okozhat Tiara coccepciós áruház srl hogy megfeleljen azoknak a jogi kötelezettségeknek, amelyek rájuk érkeznek, és ezért nem tudják szolgáltatásait a webhelyen keresztül nyújtani.

 • A marketing tevékenységekhez, illetve az átvitelhez, a Tiara Concept Store SRL által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció távoli kommunikációjának (e-mailje, SMS) révén, a webhelyen keresztül.

Téma: Az adatok erre a célra történő feldolgozása az Ön hozzájárulásán alapul, ha úgy dönt, hogy megadja. [Megjegyzés: Különböző megállapodást (kullancsokat) közvetlen marketing útján kell összegyűjteni, amelyet nem határoznak meg, vagy nem kondicionálják a megrendelés elhelyezését. A megállapodás igazolását meg kell őrizni.]

Erre a célra kifejezheti az adatfeldolgozáshoz való hozzájárulását a megfelelő mező ellenőrzésével a fiók létrehozásának pillanatától vagy a fiók létrehozása után az Információs szakaszban. Az ilyen kereskedelmi kommunikáció fogadásának leiratkozásához az egyes e -mailek/ SMS kereskedelmi kommunikációt tartalmazó e -mailek végén használhatja. Ezenkívül leiratkozhat a fiók adataim elérésével.

Az adatok erre a célra történő megadása önkéntes. Az adatainak erre a célra történő feldolgozására való hozzájárulás megtagadása nem lesz negatív következményei az Ön számára.

 • Különböző elemzések elvégzése érdekében a webhely működtetéséről szóló jelentések, elsősorban a fogyasztói preferenciák készítése érdekében, a webhelyen kínált tapasztalatok javítása érdekében.

Téma: Adatainak erre a célra történő feldolgozása a legitim érdeklődésen alapul Tiara coccepciós áruház srl hogy véglegesen javítsa az ügyfélélményt a webhelyen. Az adatok erre a célra történő megadása önkéntes. Az erre a célra vonatkozó adatok biztosításának megtagadása nem lesz negatív következményei az Ön számára.

Iii.2. Ha Ön a webhely látogatója, a Tiara Concept Store SRL az alábbiak szerint dolgozza fel személyes adatait:

 • Az átvitelhez szükséges marketing tevékenységekhez, a távoli kommunikáció (e-mail, SMS) révén, a Tiara Concept Store SRL által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikációval a webhelyen keresztül.

Téma: Az adatok erre a célra történő feldolgozása az Ön hozzájárulásán alapul, ha úgy dönt, hogy megadja.

Erre a célra kifejezheti az adatfeldolgozáshoz való hozzájárulását azáltal, hogy kitölti és bejelenti a megfelelő mezőt az űrlapon, hogy feliratkozzon a webhelyen elérhető hírlevélre. Az ilyen kereskedelmi kommunikáció fogadásának leiratkozásához az egyes e -mailek/ SMS kereskedelmi kommunikációt tartalmazó e -mailek végén használhatja.

Az adatok erre a célra történő megadása önkéntes. Az adatainak erre a célra történő feldolgozására való hozzájárulás megtagadása nem lesz negatív következményei az Ön számára.

 • A panaszok, a panaszok megoldása, a forgalom nyomon követése és a helyszínen szerzett tapasztalatainak javítása.

Téma: Adatainak erre a célra történő feldolgozása a legitim érdeklődésen alapul Tiara coccepciós áruház srl A webhely helyes működésének biztosítása, valamint a helyszíni látogatók tapasztalatainak végleges javítása érdekében, ideértve a különféle megjegyzések, kérdések vagy panaszok megoldását is.

Az adatok erre a célra történő megadása önkéntes. Az erre a célra vonatkozó adatok biztosításának megtagadása nem lesz negatív következményei az Ön számára.

 1. Az az időtartam, amelyre feldolgozzuk az adatokat

Alapelvként a Tiara Concept Store SRL a fent említett feldolgozási célokhoz szükséges személyes adatait annyira feldolgozza.

Ha Ön ügyfél, akkor az adatait a szerződéses kapcsolatok során feldolgozzuk, majd ezt követően a Tiara Concept Store SRL feladata (pl. Pénzügyi számviteli támogató dokumentumok esetén a megőrzés kifejezésének megadása szerint. A törvény szerint ez a pénzügyi év végétől számított 10 év, amely során felkészítették őket).

Abban a helyzetben, amikor ügyfél vagy, és gyakorolja a felhasználói fiók törlésének lehetőségét, a Fiók törlése gomb megnyomásával az Információs szakaszban a Tiara Concept Store SRL értelmezi ezt a műveletet, hogy leiratkozzon a kereskedelmi kommunikáció fogadására, amelyet megtartunk naprakészen tartja a webhelyen keresztül kínált termékeket és szolgáltatásokat. Ebben a tekintetben, ha úgy dönt, hogy törli a felhasználói fiókját, akkor nem küldünk e -maileket és/vagy ilyen SMS -t. Szeretnénk azonban tájékoztatni Önt, hogy a fiók törlése nem lesz automatikus hatása a személyes adatainak törléséhez. Ha azt szeretné, hogy személyes adatait feldolgozzák, vagy ha törölni szeretné az adatokat, akkor az alábbi VII. Pontban részletes jogokat gyakorolhat. Ha a fiók törlését kéri, de ezen a fiókon van legalább egy aktív megrendelés, a törlés kérése a törlés kérésére A számla csak a termékek kézbesítése és az utolsó aktív megrendelés befejezése után regisztrálható.

Ha visszavonja az adatok marketing célokra történő feldolgozásához szükséges hozzájárulását, akkor a Tiara Concept Store SRL megszünteti személyes adatainak feldolgozását erre a célra, anélkül, hogy befolyásolná a Tiara Concept Store SRL által végzett feldolgozást az Ön hozzájárulása alapján.

 1. Személyes adatok közzététele

A feldolgozási célok teljesítése érdekében a Tiara Concept Store SRL nyilvánosságra hozhatja adatait partnerekkel, harmadik felekkel vagy szervezetekkel, amelyek támogatják a Tiara Concept Store SRL -t a tevékenység végrehajtásában (pl. Courier Companies, IT szolgáltatók), vagy a központi/helyi/helyi/helyi/helyi számára. Az állami hatóságok, a következő esetekben a felsorolt ​​példaértékű esetekben:

 • a webhely adminisztrációjához;
 • Olyan helyzetekben, amikor ez a kommunikáció szükséges lenne az érintettek vagy más létesítmények odaítéléséhez az érintettáraknak, amelyeket a Tiara Concept Store SRL által szervezett különféle promóciós kampányokban való részvétel eredményeként szereztek be;
 • A webhely és az rajta végzett szolgáltatások fenntartása, személyre szabása és fejlesztése;
 • adatelemzés, tesztelés és kutatás elvégzése, a felhasználás és a tevékenység trendeinek figyelemmel kísérése, a biztonsági jellemzők fejlesztése és a felhasználók hitelesítése;
 • a kereskedelmi marketing kommunikáció továbbításához, a törvény által biztosított feltételek és korlátok mellett;
 • Amikor a személyes adatok nyilvánosságra hozatalát törvény biztosítja stb.
 1. Személyes adatok átadása

A Tiara Concept Store SRL -nek nyújtott személyes adatok Románián kívül, de csak az Európai Unió államaiba kerülhetnek. 

 

JÖSSZ. A jogok, amelyekből előnyös

A személyes adatok feldolgozása szempontjából a jogszabályok által előírt feltételek szerint a következő jogok részesülnek előnyben:

 • A dokumentumban leírtak szerint az információkhoz való jog, illetve a Tiara Concept Store SRL által végzett feldolgozási tevékenységekkel kapcsolatos részletek fogadásának jogát;
 • Az adatokhoz való hozzáféréshez való jog, illetve a Tiara Concept Store SRL megerősítésének jogát a személyes adatok feldolgozása kapcsán, valamint a feldolgozási tevékenységek, például az adatok feldolgozásának részletei, a feldolgozás elvégzésének célja , a címzettek vagy az adatok kategóriái, stb.;
 • a helyesbítéshez való jog, illetve a korrekció indokolt késések nélkül, a Tiara Concept Store SRL pontatlan/ indokolatlan személyes adatai, valamint a hiányos adatok kitöltése; A helyesbítést/ befejezést minden olyan címzettnek továbbítják, amelyre az adatok továbbítottak, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalan erőfeszítéseket jelent.
 • Az adatok törlésének joga indokolatlan késedelem nélkül ("Az elfelejtéshez való jog"), ha a következő okok egyikét alkalmazzák:
  • Ezek már nem szükségesek azoknak a céloknak a teljesítéséhez, amelyekre összegyűjtötték vagy feldolgozták őket;
  • Ha a hozzájárulást visszavonják, és a feldolgozáshoz nincs más jogi alap;
  • Ha az érintett az érintett ellensúlyozza a feldolgozást, és nincs jogos oka az uralkodni;
  • Ha a személyes adatokat illegálisan dolgozták fel;
  • Ha a személyes adatokat törölni kell, hogy megfeleljen a jogi kötelezettségnek;
  • A személyes adatokat az Információs Társaság szolgáltatásainak nyújtásával összegyűjtötték az Unió törvénye vagy a belső törvény szerint az operátor előfordulása alapján.

Lehetséges, hogy az adatok törlési kérelmét követően a Tiara Concept Store SRL anonimizálja ezeket az adatokat (hiányzik ilyen személyes jellegű), és ezen körülmények között folytatja a feldolgozást statisztikai célokra;

 • a feldolgozás korlátozásának joga olyan mértékben, hogy:
  • A személy vitatja az adatok pontosságát egy olyan időszakra, amely lehetővé teszi számunkra az adatok helyességének ellenőrzését;
  • A feldolgozás illegális, és az érintett az adattanya ellenzi a személyes adatok törlését, ehelyett felhasználásuk korlátozását kéri;
  • Az üzemeltetőnek már nincs szüksége személyes adatokra a feldolgozás céljából, de az érintett kéri számukra a bírósági jog keresésére, gyakorlására vagy védelmére; vagy
  • Az érintett az érintett időintervallumban ellenzi a feldolgozást (a közvetlen marketing kivételével), amelyben igazolják, hogy az operátor jogos jogai érvényesek -e az érintett alapjául.
 • Az adatok hordozhatóságához való jog (i) A személyes adatok strukturált módon történő fogadásának jogát, általában használt és könnyen olvasható formátumban, valamint (ii) a Tiara Concept Store SrlcăTre továbbításának jogát egy másik Az adatkezelő, amennyiben a törvény által biztosított feltételek teljesülnek;
 • Az ellenzéki jog - a feldolgozási tevékenységekkel kapcsolatban a kérés továbbításával az alábbiak szerinti személyek átadásával lehet gyakorolni;
  • Bármikor, az érintett helymeghatározással kapcsolatos okok miatt, amelyek célja a Tiara Concept Store SRLSAU legitim érdeklődésének a közérdekű, kivéve, ha a Tiara Concept Store SRL törvényes érdeklődési körében feldolgozták, ez nem tudja bebizonyítani, hogy ez azt bizonyítja, hogy ez azt bizonyítja jogos és csodálatos okai vannak, amelyek igazolják a feldolgozást, és érvényesek az érintett érdekei, jogai és szabadságai felett, vagy hogy a cél a bírósági jog megállapítása, gyakorlása vagy védelme;
  • Bármikor, ingyenesen és igazolás nélkül, hogy az adatok közvetlen marketing célokra feldolgoztak.
 • Az a jog, hogy ne kerüljenek automatikus egyéni döntéssel, illetve az a jog, hogy ne kerüljenek tárgyalásról, csak az automatikus feldolgozási tevékenységek alapján, ideértve a profilok létrehozását is, amely jogi hatásokat vált ki az érintkezővel kapcsolatban, vagy befolyásolja azt Hasonló módon, jelentős mértékben;
 • A Nemzeti Felügyeleti Hatóság személyes adatfeldolgozás vagy az illetékes bíróságok kezelésének joga, amennyiben szükségesnek tartja.

A személyes adatok feldolgozásával és a fent említett jogainak gyakorlásával kapcsolatos további kérdésekhez kérjük, címezze az e -mail címre: contact@tiaraconceptstore.com vagy nem. Cél. 0760 769 769;
Ez a weboldal süti fájlokat használ. A fájlok használatának módjáról további információt a következő linkhez találhat: https://www.tiara.ro/pages/politica-de-utilizare-cookie-uri .